top of page

"Saprast bērnu" - Intas Santas lekcija Grobiņā

Grobiņas Pieaugušo izglītības centrs(PIC) un Skolēnu interešu centrs (SIC) aicina grobiņniekus un tuvākās apkārtnes iedzīvotājus apmeklēt pasākumu visai ģimenei, kas notiks 8.septembrī, M.Namiķa ielā 19, Grobiņā.

Pasākuma ietvaros apmeklētājiem būs iespēja piedalīties Intas Santas vadītā nodarbībā "Saprast bērnu". Nodarbības mērķis ir sniegt vecākiem ieskatu, iespējams, senākajā cilvēku attīstības sistēmā- eneagrammā, cik dažāda var būt bērnu rīcības motivācija un veicināt izpratni, kā vislabāk ar bērnu sadarboties.

Inta Santa ir konsultatīvā psiholoģe un profesionāla izaugsmes veicinātāja. Jau kopš 2009.gada viņa sniedz atbalstu tiem, kuri vēlas ieviest pārmaiņas  savā personiskajā vai profesionālajā dzīvē.



Inta savā ikdienas darbā palīdz:

-uzlabot attiecības (ar partneri, bērniem, vecākiem, kolēģiem, vadītājiem un klientiem),

-atrast līdzsvara punktu lielajā dzīves bildē un miera mirkļus ikdienas skrējienā

-definēt vēlamo, izstrādāt plānu tā īstenošanai un pārvarēt šķēršļus ceļā.

Inta atzīst, ka reizēm maniem klientiem pietiek tikai ar būšanu blakus, reizēm ir nepieciešama uzklausīšana, reizēm kādas konkrētas metodes pielietošana. Inta ir ieguvusi izglītību gan Latvijā, gan ārzemēs, kas sniedz iespēju piedāvāt klientiem plašu metožu klāstu, pielāgojot to aktuālajai vajadzībai (eneagramma, Transformācijas spēle, koučings, meditācijas).



37 views0 comments
bottom of page