top of page

Pieteikšanās kursam "Digitālo pakalpojumu izmantošana"

Izsludinām atkārtotu pieteikšanos kursam "Digitālo pakalpojumu izmantošana ikdienas dzīves situāciju risināšanā". Nodarbības notiks M.Namiķa ielā 19, Grobiņā, bet ja būs pieprasījums, meklēsim veidus, kā īstenot mācības arī citur novadā. Tāpēc, ja kurss liekas noderīgs, aicinām pieteikties. Pieteikšanās ir atvērta līdz 29.septembrim un konkrēts nodarbību laiks tiks noteikts kopā ar grupas dalībniekiem. Orientējoši nodarbības notiks oktobra, novembra, decembra mēnešos.

Kursa saturs ir piemērots ikvienam, kurš vēlas iegūt pamatprasmes, lai darbotos ar datoru un internetu, izveidot e-pastu, kā arī pēdējie moduļi piemēroti arī tiem, kuri vēlas apgūt konkrētu digitālo pakalpojumu izmantošanu.

Kurss sastāv no 7 moduļiem, kas katrs ir 3 stundu garš, un katram modulim var pieteikties atsevišķi, tāpēc ja ieinteresē tikai , piemēram, 7. modulis par Latvija.lv un pensiju līmeņiem, droši var pieteikties tikai tam. Tā kā šis ir pilotprojekts, kursam par digitālo pakalpojumu izmantošanas prasmēm un to līdzfinansē Erasmus+ programma, šīs apmācības ir bez maksas. Iespēja pieteikt grupas, arī atsevišķiem moduļiem.


Aicinām nodot ar šo informāciju cilvēkiem, kuri nelieto internetu vai ir ierobežoti iespējās piekļūt atbilstošajai informācijai.

Pieteikšanās, rakstot e-pastu grobinas.pic@dkn.lv vai zvanot pa tālr. 28382001, 25903405.






23 views0 comments
bottom of page