top of page

Pieaugušo izglītības dienas Kurzemē ieinteresē iedzīvotājus no visas Latvijas




No 8.- 12.aprīlim notika “Pieaugušo izglītības dienas Kurzemē”, kad katrā Kurzemes pašvaldībā bija pieejamas bezmaksas izglītojošas aktivitātes pieaugušajiem iedzīvotājiem. Pasākuma “Pieaugušo izglītības dienas Kurzemē” mērķis ir veicināt iedzīvotāju iesaisti pieaugušo izglītības aktivitātēs un izpratni par mācīšanās nozīmi personīgai un profesionālai pilnveidei, visa mūža garumā. Šādu pasākumu iecerēts organizēt katru pavasari, lai ļautu dalībniekiem sajust, cik mācīties ir labi un vērtīgi gan pašizaugsmei, gan karjerai.

Dažāda formāta bezmaksas pasākumos piedalījās iedzīvotāji no visas Latvijas. Kopējais iedzīvotāju, kuri piedalījās piedāvātajās nodarbībās, skaits sasniedza 600.

Kurzemes pašvaldību pieaugušo izglītības koordinatori bija sagatavojuši daudzveidīgu pieaugušo izglītības piedāvājumu, lai jebkurš varētu apgūt jaunas zināšanas un prasmes. Meistarklases, lekcijas, praktiskas nodarbības gan klātienē, gan tiešsaistē par tēmām - mākslīgais intelekts un finanšu prātība, cimdu adīšana, vīnogu audzēšana, dzimtas koku veidošana, labbūtība un psihiskā veselība u.c.

Iedzīvotāji šīs nedēļas laikā varēja pieteikties arī konsultācijām pie pieaugušo izglītības koordinatora savā pašvaldībā. Atgādinu, ka Grobiņas PIC konsultācijām var pieteikties arī ārpus pasākuma, iepriekš piesakoties, plašāk šeit.



13 views0 comments
bottom of page