top of page

KONSULTĀCIJAS PAR IZGLĪTĪBAS IESPĒJĀM PIEAUGUŠAJIEM


Lai veicinātu mūžizglītības kultūru un palīdzētu iedzīvotājiem atrast iespējas izglītoties un uzlabot prasmes visdažādākajās jomās, Grobiņas Pieaugušo izglītības centrs (PIC) aicina Dienvidkurzemes iedzīvotājus pieteikties konsultācijām par izglītības iespējām pieaugušajiem.

Konsultāciju laikā mēs palīdzēsim atrast un izvēlēties piemērotāko izglītošanās veidu - kursus, seminārus vai nodarbības, tiešsaistes vai klātienes. Sniegsim atbalstu pieteikumu aizpildīšanas procesā gan vietējām valsts programmām, gan arī ārzemju individuālām mobilitātēm vai praksēm Erasmus+ programmā. Konsultācijām aicinām pieteikties arī izglītības satura veidotājus, ja ir jautājumi par izglītības programmu veidošanu vai arī ir idejas sadarbībai.

Konsultācijas notiks katru piektdienu no plkst. 10:00 - 17:00, Grobiņā, Namiķa ielā 19, un tās vadīs pieaugušo izglītības darba speciāliste un pieaugušo izglītības koordinatore Ieva Ignatova. Aicinām iedzīvotājus konsultācijai iepriekš pieteikties rakstot uz e-pastu grobinas.pic@dkn.lv vai zvanot pa mob.tālr. 25903405.

21 views0 comments
bottom of page