top of page

Neformālās izglītības programma "No e-pasta līdz e-parakstam"

Izsludinām pieteikšanos kursam "No e-pasta līdz e-parakstam".

Šī ir iespēja iemācīties lietot dažādus ikdienā nepieciešamus pakalpojumus internetā, sākot ar e-pastu, beidzot ar dokumentu elektronisku parakstīšanu un savas pensijas pārvaldīšanu.

Kursa saturs ir piemērots ikvienam, kurš vēlas iegūt pamatprasmes, lai darbotos ar datoru un internetu, izveidot e-pastu, kā arī pēdējie moduļi piemēroti arī tiem, kuri vēlas apgūt konkrētu digitālo pakalpojumu izmantošanu.

Kurss sastāv no 7 moduļiem, kas katrs ir 3 stundu garš, un katram modulim var pieteikties atsevišķi, tāpēc ja ieinteresē tikai , piemēram, 7. modulis par Latvija.lv un pensiju līmeņiem, droši var pieteikties tikai tam.


Maksa par 1 moduļa nodarbību ir 15 eiro vai 90 eiro par visu programmu. Aicinām darba devējus pieteikt savus darbiniekus, kuriem nepieciešams iegūt pamata datora un digitālo pakalpojumu lietošanas prasmes. nodarbības notiek Grobiņas Pieaugušo izglītības centrā, M.Namiķa ielā 19, Grobiņā vai, ja ir nokomplektēta grupa (7-10 dalībnieki), ir iespējami arī izbraukumi Dienvidkurzemes novada robežās. Pensijas vecumu sasniegušām personām un personām ar trūcīgas ģimenes statusu pieejami atvieglojumi. Par dalību nodarbībās izsniedzam apliecinājumu (3h par vienu nodarbību, par visu kursu 21h).


Pieteikšanās, aizpildot pieteikuma formu šeit, vai rakstot e-pastu grobinas.pic@dkn.lv vai zvanot pa tālr. 28382001, 25903405.







53 views0 comments
bottom of page