top of page

Saprast sevi un apkārtējos. Bērni. Personību tipoloģija izaugsmei


Aicinām apmeklēt trīs vakara nodarbību ciklu bērnu slēptās motivācijas izpratnei ar personību tipoloģijas - eneagramma* palīdzību. Bērni ir dažādi, to atzīs katrs vecāks, vēl jo vairāk profesionāļi, kuriem ik dienas jāsastopas ar bērniem. Viens klusāks, otrs aktīvāks. Viens skumjāks, otrs mūždien joko. Kāds klausīgs, kāds to tik vien gaida, lai pacīnītos. Kāds jau kopš mazotnes uzņemas atbildību, bet kādam mūžam kāds cits vainīgs.


"Kas notiek? Kāpēc tas bērns ir tāds? Es vairs neko nesaprotu!"

Augstāk minētās domas ir pārņēmušas teju vai katru vecāku. Mēs saviem bērniem vēlam to labāko, tomēr ne vienmēr mums izdodas realizēt savu vēlmi. Par vecāku nekļūst, par to izaug kopā ar bērnu. Tieši tamdēļ ir radies šis eneagrammas nodarbību cikls par bērnu izpratni ikvienam vecākam, kā arī profesionāļiem, kuriem ir būtiska kvalitatīvu attiecību viedošana ar bērniem.

Ko jūs iegūsiet?

  • izpratni par to, kāda motivācija var būt bērnu uzvedības pamatā;

  • spēcīgu priekšstata par to, kas ir "normāla bērna uzvedība" paplašināsanu;

  • idejas par to, ko mainīt savā attieksmē un uzvedībā, lai atbalstītu sava bērna izaugsmi;

  • skaidrību par to, kādas rīcības bērna attīstībai varētu kaitēt;

  • motivāciju atklāt un atbalstīt bērnā izaugsmes potenciālu.


Kam šis seminārs noderīgs?

  • vecākiem;

  • vecvecākiem;

  • profesionāļiem, kuriem ir svarīga kvalitatīvu attiecību veidošana ar bērniem;

  • gan tiem, kuri ar eneagrammas teoriju ir pazīstami un zin savu eneatipu,

  • gan tiem, kuri par to nav neko dzirdējuši.


Semināru vada

Inta Santa- konsultatīvā psiholoģe, izaugsmes veicinātāja un eneagrammas trenere. Cilvēku attīstība ir interesējusi jau kopš 1996.gada, kad uzsākusi psiholoģijas studijas. Strādā individuāli, ar komandām, vada seminārus. Ar individuālo un komandu koučingu nodarbojas kopš 2010.gada un ir nokārtojusi starptautiski atzītu kouču akreditāciju- PCC. Eneagrammu iepazinusi 2012.gadā un kopš tā laika to studē, padziļinot savas zināšanas un slīpējot prasmes. Kopumā ir pavadījusi vairāk kā 300 stundu dažāda veida eneagrammas studijās. Regulāri seko jaunākajai literatūrai un iepazīst šīs jomas profesionālu pētnieku darbus. Kopš 2014.gada ir starptautiski sertificēta eneagrammas, koučinga un biznesa trenere. Pabeigusi RSU veselības psiholoģijas maģistra programmu un ieguvusi jungiāniskā psihologa kvalifikāciju SanktPēterburgas Junga institūtā. Vairāk info www.enneagramcoaching.lv un www.intasanta.lv


*Kas ir eneagramma?

Enneagramma ir apzinātās cilvēces pirmsākumos radusies spēcīga un dinamiska personību tipoloģija, kas apraksta 9 īpašus un fundamentāli atšķirīgus veidus, kā var domāt, just un rīkoties. Eneagramma nav pretrunā nedz ar klasisko, nedz moderno psiholoģiju. Savā veidā eneagramma iekļauj un paskaidro to, kas pierādīts dažādās psiholoģijas teorijās. Tāpat eneagrammu kā vērtīgu personiskās attīstības līdzekli atzīst vairākas pasaules reliģijas un jo īpaši- kristietība. Iespējams, tieši tāpēc eneagrammu mēdz uzskatīt par jaudīgāko personiskās izaugsmes līdzekli, kas ļauj pārvaldīt ne tikai savu dzīvi, bet arī izprast pasaulē notiekošos procesus. Iepazīstot eneagrammu, top skaidrs, kā tieši ieviest pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē.

Maksa par dalību semināra 3 nodarbībās ir 30 eiro.

TĀS NOTIKS Ceturtdienās no 18:00-20:00 KONKRĒTS DATUMS TIKS IZZIŅOTS, KAD TIKS IZVEIDOTA GRUPA

Nodarbībām jāpiesakās iepriekš - pieteikuma anketa https://ej.uz/pieteiktiessaprastsevi vai rakstot grobinas.pic@dkn.lv, vai zvanot 28382001, 25903405.


Lūdzu, iepriekš pieteikties, aizpildot anketu https://ej.uz/pieteiktiessaprastsevi VAI rakstot grobinas.pic@dkn.lv vai zvanot 28382001, 25903405.


Par citām nodarbībām informāciju var atrast mūsu tīmekļvietnē https://www.grobinaspic.com/

Sekojiet līdzi jaunumiem mūsu sociālo tīklu kontos


128 views0 comments
bottom of page